Ιστορικό
 
Newsletter
Με την εγγραφή σας στο Newsletter, μπορείτε να λαμβάνετε e-mail με τα νέα του συλλόγου μας.
Όνομα:
E-mail:
Η Ιστορία του Συλλόγου   Διακρίσεις Αθλητών   Διακρίσεις Αθλητών (2)Ο γυμναστικός σύλλογος "HΡAKΛHΣ" στα 20 χρόνια ζωής του, έχει δώσει πολλές χαρές κι επιτυχίες στο δήμο Αγίων Αναργύρων και όχι μόνο. Πολλοί απο τους αθλητές του συλλόγου, αλλά και αθλήτριες έχουν διακριθεί πανελλήνια αλλά και στην Ευρώπη.

Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου και αρχιτέκτονας της πυγμαχικής ομάδας είναι ο Μανώλης Δακτυλίδης. Ο κ.Δακτυλίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ανάκασα Αγίων Αναργύρων. Ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα σε ηλικία 12 ετών με την ομάδα του Σπόρτινγκ στην Ελληνορωμαική όπου πήρε και το πρώτο πανελλήνιο μετάλλιο. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην ομάδα της ΑΕΚ στο άθλημα της Πυγμαχίας με προπονητή το μεγάλο δάσκαλο στην Πυγμαχία τον Αθανάσιο Μαλεβιζόπουλο. Έχει περάσει από αρκετά στάδια στο άθλημα της πυγμαχίας. Πρώτα σαν αθλητής όταν συμμετείχε σε όλα τα πρωταθλήματα στις κατηγορίες Παίδων-Εφήβων-Ανδρών. Υπήρξε Πρωταθλητής Ελλάδος το 1974 και μέλος της Εθνικής Ομάδας. Ήταν βοηθός προπονητού Α΄κατηγορίας το 1986 του «μεγάλου» προπονητή Πυγμαχίας Αθανάσιου Μαλεβιζόπουλου. Από το 1987 έως σήμερα έχει αναλάβει την προπόνηση του τμήματος Πυγμαχίας της ομάδας του "HΡAKΛH" Αγίων Αναργύρων και είναι μέλος στο Δ.Σ του Συνδέσμου Προπονητών Ελλάδος.

Από την ίδρυση του συλλόγου και μετά, μέλη του υπήρξαν πολλοί αξιόλογοι αθλητές. Κάποιοι από τους καλύτερους αθλητές μας που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα του συλλόγου είναι και οι : Κώστας Κοκόγιας, Αθανάσιος Θάνος, Ελευθέριος Μπακιρτζής, Αναστάσιος Βρασίδας, Νίκος Καργάκης, Πασχάλης Μπόσκος, Αντώνιος Φεύγας, Δημήτριος Φεύγας, Κώστας Καρακώστας, Νικολίτσα Ζαρκάδα.

Ανάμεσα στους σημερινούς αθλητές μας ξεχωρίζουν οι: Χαζαρίδης Κώστας, Φιλιμιάνοβ Στέφανος, Λαζαρίδης Νίκος, Ναζαρένκο Βλαδίμηρος, Σωτηριάδης Νίκος, Κότσαρης Βασίλης, Πολίδης Φίλλιπος, Ρίζος Ρίζος, Αβράμης Δημήτριος, Κοεβλίδης Αδάμ, Ευαγγελοπούλου Ευαγγελία, Αβραμίδης Ιωάννης, Κατσούρας Μηνάς και ο Πατεράκης Σπυρίδων-Παναγιώτης.
   Developed/Powered by: e-volution software       Designed by: George Peristeras